maanantai 7. tammikuuta 2013

Jänishyytelöä ja piparjuurikermaa


Tässä on taatusti enemmän jänistä kuin hyytelöä.


Jos on onnistunut metsästämään jäniksen (metsästä tai kauppahallista, onko sillä väliä), niin pupusta voi tehdä vaikkapa erinomaista jänishyytelöä. Resepti siis tuossa edellisessä jänispostauksessamme. Keitetyn perunan ja piparjuurikerman kanssa se käy ihan pääruoasta ja siivuina se on mainio lisä buffetpöytään.


Piparjuurikerma

2 dl kuohukermaa
6 rkl raastettua piparjuurta
suolaa           
rouhittua maustepippuria
ripaus valkopippuria

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää piparjuuri ja sekoita hyvin. Mausta suolalla, maustepippurilla ja valkopippurilla.



Ei kommentteja: