torstai 23. lokakuuta 2014

Avokado-vuohenjuustotahna



Tein tämän avokado-vuohenjuustotahnan leivänpäälliseksi, mutta varmaan sitä voisi käyttää jossain ruoka-annoksessakin. Pelkästä avokadosta ja vuohenjuustosta tulee sellaisenaan ihan hyvän makuista tahnaa. Sitä voi kuitenkin halutessaan maustaa enemmän texmex-henkiseksi lisäämällä joukkoon ripauksen juustokuminaa, chilijauhetta ja valkosipulijauhetta.


Avokado-vuohenjuustotahna

1 pienehkö ready-to-eat avokado
1 rkl sitruunamehua
100 g vuohenjuustoa
(juustokuminaa, chilijauhetta, valkosipulijauhetta)

Leikkaa avokado sekä vuohenjuusto pieniksi paloiksi, lisää sitruunamehu ja aja yleiskoneessa tasaiseksi massaksi. Mausteet voi sekoittaa tahnan joukkoon tai ripotella vasta leivän päälle.
Käytä tahna mieluiten vielä samana päivänä, sillä avokado hapettuu ja tummuu nopeasti.


Ei kommentteja: