sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Pizzaa MM-kisakatsomoon



Pizza taitaa olla se tavallisin kisaeväs jääkiekon kotikatsomoissa. Iltapäivälehdessä testattiin pakastepizzat, mutta parhaan pizzan saa tekemällä sen itse. Siihen ei edes mene aikaa juuri enempää kuin valmispizzan tilauksesta pizzalähetin saapumiseen. Pizzataikinan perusresepti on yksinkertainen, ainekset siihen löytyvät useimmista kotileittiöistä ja päälle voi ripotella lempiaineksiaan. Joku keksi kaupallistaa ”splizzan” eli kaksi puolikasta erilaisilla täytteillä. Näin on kotona tehty aina ja jokainen saa mieleisensä pizzapalan. Tässä muutamia erilaisia pizzaversioita moneen makuun. Vaikka samppanja ei varsinaisesti ole pizzan kanssa tarjottava ruokajuoma, sitäkin kannattaa laittaa jäähtymään täksi illaksi jos kun Suomi voittaa Kanadan loppuottelussa.



































Ei kommentteja: