tiistai 30. elokuuta 2016

Mangosalsaa broilerille



Broileri on helppo ja nopea raaka-aine kotikeittiössä. Broilerin maku kestää monipuolisesti erilaisia mausteita, mikä varmaan tekeekin siitä niin suositun. Toisaalta broileri ei välttämättä tarvitse mitään muuta kuin suolaa ja pippuria, jolloin aterian maku tehdään lisäkkeillä. Mangosalsa toimii hyvin broilerinlihan kanssa. Mangosalsan lisäksi broileri sai seurakseen sipulilla ja inkiväärillä maustettua riisiä.



Mangosalsa

1 mango
peukalonpään kokoinen pala inkivääriä
pieni punasipuli noin 150 g
3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa (ja/tai korianteria)
1 rkl punaviinietikkaa
puolikkaan limetin mehu
ripaus cayennea

Kuori mango ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuori inkivääri ja hienonna se millin kuutioiksi. Kuori punasipuli ja pilko se pieniksi kuutioiksi. Yhdistä ainekset keskenään. Mausta salsa lehtipersiljalla, punaviinietikalla, limettimehulla sekä ripauksella cayennea. (Lehtipersiljan lisäksi salsaan voi silputa tuoretta korianteria.) Anna salsan maustua jääkaapissa pari tuntia ennen käyttöä.


Ei kommentteja: